Gratulerer med dagen, Fadern!

| Ingen kommentarer

Hei Fadern!

Til bursdagen din i år, tenkte jeg at jeg skulle gjøre noe litt annerledes. Du er jo ikke så veldig lett å kjøpe gave til, siden du allerede har det aller meste. Da kom jeg til å tenke på en ting du ikke har; et sted du kan vise fram alle de kule (og noen kanskje litt mindre kule?) bilene du har hatt oppgjennom åra!

Tipper at du lurte fælt når jeg ba deg om å scanne alle de bilbildene dine, sant? ;) Her er altså resultatet: Nye, oppussa belair.no!

Her tenkte jeg at du kan legge ut bilder, og skrive litt om alle bilene dine, slik at du får vist de fram litt :) I tillegg tenkte jeg at du kanskje hadde lyst til å skrive/skryte litt av alle disse prosjektene du har gående? Kanskje dokumentere oppussinga av Mustagen, lage noen saker om alle de byggesettene dine, vise fra garasjen, bikkja og kjærringa? Her kan du hvertfall gjøre alt dette! Og ikke få noia, skal gi deg en liten innføring i hvordan dette funker asså ;)

GRATULERER MED DAGEN! :)

PS: Ola, Gro og Milla har hjulpet meg masse her, så takk til de også!

PPS: Denne posten kan du slette asså :)

Kommentér